Ons begeleidingsaanbod

Persoonlijke Ontwikkeling

SMILE Coaching & Trainingen helpt in een kort traject bij het helder krijgen van jouw innerlijke behoeftes en de zoektocht naar dat wat jij nodig hebt om je tevreden en gemotiveerd te voelen. Als je behoefte hebt om de balans eens op te maken, helpen wij jou daar graag bij.

Persoonlijke Relaties

Wil je de spanning tussen jou en je partner, een collega of een familielid verminderen? Tijdens het traject bij SMILE krijg je meer inzicht in jouw eigen manier van reageren en in het gedrag van de ander. Samen gaan wij op zoek naar een manier waarop jullie contact makkelijker wordt.

Loopbaanbegeleiding

Vraag je je af of je nog op de goede plek zit of ben je gewoon nieuwsgierig welke beroepen nog meer bij je passen? Door zelfkennis met jouw interesses en ervaringen te combineren en actief te onderzoeken welke beroepen bij jouw karakter passen, krijg je van SMILE aanbevelingen waarmee je een bewuste en gemotiveerde stap kan zetten.

Studiekeuze

Weten welke studie bij jou past, is ontzettend lastig. Het kiezen wordt makkelijker als je weet wie je bent, waar je interesses naar uit gaan en waar je talenten liggen. Samen gaan wij op zoek naar een studie waar je achter staat, die jou ook op de lange termijn motiveert en waar je veel plezier aan zult beleven.