Doelgroep Training werkwoordspelling

Een training voor jongeren en volwassenen die er behoefte aan hebben de regels van werkwoordspelling weer eens op te frissen. Handig voor eigen gebruik, maar ook voor ouders en begeleiders van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs die zelf het kind willen helpen met het oefenen van de werkwoordspelling.

Doel Training werkwoordspelling voor volwassenen

Tijdens de training worden de verschillende werkwoordsvormen, die op mindmaps zijn weergegeven, besproken. Door het toepassen van de regels kunnen alle werkwoorden in korte tijd zonder problemen vervoegd worden. Ouders kunnen na afloop aan de hand van de mindmaps de informatie duidelijk aan hun zoon/dochter uitleggen en samen
oefenen.

Programma Training Werkwoordspelling

De training werkwoordspelling bestaat uit een bijeenkomst van 2,5-3 uur. Er wordt gestart met een uitleg over de verschillende mindmaps van de werkwoordspelling en over het nut van het gebruik hiervan. Vervolgens wordt er geoefend om de deelnemers te laten zien hoe deze in de praktijk werken. Tot slot wordt er aandacht besteed aan de manier van overbrengen van de informatie op het kind.

Tarief

  • €55,- p.p. (in groepsverband, minimaal 4 deelnemers)
  • De training kan ook individueel gegeven worden. De kosten zijn dan €62,50 per uur.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over training werkwoordspelling voor volwassen.